Onze lokale partners

De Schiedamse Molen

We bakken onze pannenkoeken met molenmeel. Het is steengemalen meel dat in de buurt wordt gemalen: bij Molen de Vrijheid in Schiedam. Molenmeel bevat de kiem van de tarwekorrel: dit bevat olie, vitaminen en mineralen en dat zorgt voor een vollere smaak van het meel. In ons pannenkoekmeel zit naast tarwebloem ook boekweitmeel voor de bite en een beetje rijstemeel voor het krokante randje!

Lees meer

Kieboom Scharrelslagerij

De lekkerste frikandel van Rotterdam en de spek voor de Rotterdamse pannenkoek kopen we in bij de lokale slager van de Kieboom in de Lusthofstraat.

Lees meer

Rotterzwam

Ons koffiedik wordt wekelijks opgehaald door Rotterzwam die er zijn heerlijke oesterzwammen op kweekt. Bij ons geniet u van de oesterzwam bitterballen en kroketten en zo nu en dan oesterzwamsoep.

Lees meer

Banketbakkerij Carlier

Onze heerlijke walnootkarameltaart wordt gebakken door Carlier. Ook leveren ze op verzoek uw verjaardagstaart.

Hans Worst

Lekkere saus bij de Rotterdamse spek en kaas pannenkoek! De donkere biersaus is gemaakt van het 7Hops bier van Brouwerij Noordt. Een erg lekker pittig Rotterdams product.

Lees meer

Banketbakkerij Stam

Geniet u van een koffietafel bij de Nachtegaal? Het smakelijke brood daarvoor komt van Bakkerij Stam uit Capelle a/d IJssel.

Lees meer