Feesten & partijen op maat

Iets te vieren?

Op een prachtige locatie midden in het Kralingse Bos krijgt jouw feest of partij vanzelf een bijzonder karakter. In een persoonlijk gesprek snijden we dat precies voor jou op maat.

Bruiloften

De Nachtegaal is geen officiële trouw locatie. Maar ben je al 12,5, 25 of 50 jaar samen en wil je dat ongedwongen vieren? Dan is de Nachtegaal daar perfect geschikt voor.

Kinderfeestjes

Vier gezellig je verjaardag in de serre naast de kinderspeelhoek! Kom je met je vriendjes en vriendinnetjes je eigen pannenkoek versieren met smarties, sprinkels, mini marshmallows en nog veel meer.

Afternoon tea

Van maandag tot en met vrijdag kun je bij ons in de middag om 14.30u of om 15.00u genieten van een uitgebreide Afternoon Tea. Voor onze Afternoon Tea moet je minimaal twee dagen van te voren reserveren en is beschikbaar vanaf 20 personen.

(Familie)reünie

Gezellig bijpraten met de familie of vrienden. En ondertussen uitgebreid borrelen of een pannenkoeken diner? Onze serre is geschikt voor groepen van circa 45 personen. Voor groepen vanaf 35 personen is het mogelijk op doordeweekse dagen een arrangement te bespreken.

Verjaardag

Het maakt niet uit of je met een grote groep komt of met z’n tweeën: aan een verjaardag besteden we altijd extra aandacht. En op verzoek (bij de reservering) versieren we de stoel van de jarige.

Condoleance

Herinneringen ophalen van iemand die je dierbaar is in een vriendelijke en natuurlijke omgeving. We hebben een aparte ruimte die we voor jullie reserveren.