parallax background

Over ons

Pannenkoekenhuis de Nachtegaal is sinds jaar en dag een begrip in Rotterdam. Midden in de grote stad maar toch prachtig gelegen in de natuur van het Kralingse Bos vindt u ons pannenkoekenrestaurant. Ons restaurant is een geliefde tussenstop voor fietsers en wandelaars maar ook een heerlijke plek om een feestje te vieren met uw familie of bedrijf. Onze kaart is zeer uitgebreid en wij kunnen rekening houden met vrijwel alle wensen van onze gasten

Ambachtelijke pannenkoeken
Met een eeuwenoud recept, dat door de jaren heen is aangepast aan de hedendaagse kwaliteitsnormen en ter beschikking staande ingrediënten, wordt een beslag gemaakt, dat pas na een voldoende rijpingsproces wordt gebruikt voor het bereiden van de pannenkoek. De koeken worden nog gewoon ouderwets in een koekenpan gebakken; de enige manier om tot een goed eindproduct te komen.

Bijzondere wensen
Wij houden rekening met mensen met bijzondere wensen. Vraag het gerust bij ons na, bijna alles
is mogelijk.

Dieet
Bent u vegetarisch, diabeet, of kunt u alleen pannenkoeken verdragen zonder koemelk / eiwit / gluten of zout? Dan bent u bij ons nog steeds aan het goede adres voor een heerlijk gerecht.

Kinderen
Wij beschikken over kinderstoelen en een commode. Op onze menukaart is uiteraard rekening gehouden met deze jonge gasten, zo is er bijvoorbeeld het kindermenu met een verrassing.  Ook is het opwarmen van uw babyvoeding, geen enkel probleem. Kleurplaten en potloden staan ook voor u ter beschikking.

Rolstoel
Wij zijn een rolstoelvriendelijk restaurant, er zijn geen drempels aanwezig en wij hebben  een aangepast toilet.

Parkeergelegenheid bevindt zich op slechts 3 meter afstand van ons restaurant, uitstappen voor de deur is mogelijk.